C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara adjudica les obres de la primera fase de l’Espai Culturar de la localitat

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara adjudica les obres de la primera fase de l’Espai Culturar de la localitat

L’Ajuntament d’Almenara adjudica les obres de la primera fase de l’Espai Culturar de la localitat

23/03/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es rehabilitarà l’antiga guarderia com a punt de trobada de les associacions musicals i artístiques de la localitat

L’Ajuntament d’Almenara ha adjudicat a l’empresa Construccions Rafael Zarzoso S.L. les obres de la primera fase del nou Espai Cultural d’Almenara que es construirà en diverses fases rehabilitant l’antiga guarderia del municipi. L’import de les obres ascendeix a 94.626,84 euros (impostos inclosos) i consistiran en la rehabilitació de l’espai, la millora energètica i l’accessibilitat al mateix i el seu entorn. L’empresa disposarà de 4 mesos des de l’inici per a la conclusió de les tasques.

Aquestes primera fase de l’Espai Cultural d’Almenara s’emmarca dins de les obres del Pla Castelló Avança que finança la Diputació de Castelló per als anys 2022 i 2023, a les quals ha accedit el municipi d’Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “ens trobem davant la primera fase de les obres del nou Espai Cultural d’Almenara, per al que rehabilitarem l’antiga guarderia de la localitat”. Segons Pérez, “la nostra intenció és convertir l’Espai Cultural d’Almenara en un gran espai per a la música i les arts, perquè volem que aquesta antiga guarderia on ara es troba la banda i l’escola de música, es convertisca en la seu i punt de trobada de totes les associacions locals en l’àmbit musical i artístic, on puguen, no sols assajar, sinó també realitzar totes les seues activitats”.

L’alcaldessa ha assenyalat que “es tracta d’un ambiciós projecte amb un pressupost global de més de mig milió d’euros del qual ara abordem la seua primera fase, el seu inici, per a posteriorment i de manera gradual anar desenvolupant-lo íntegrament fins a culminar-lo en diverses fases” . És per això que “després d’aquesta primera aportació econòmica de la Diputació de Castelló, continuarem treballant i buscant finançament per a aconseguir el gran Espai Cultural d’Almenara”.

 

 

 

 

0