C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara adapta els horaris de l’aula especial d’estudi a la situació sanitària

A partir del dijous, serà de dilluns a divendres de 20 a 22 hores i els dissabtes de 10 a 14 a la Biblioteca Municipal Joan Fuster

A partir del pròxim dijous 7 de gener l’Ajuntament d’Almenara modificarà l’horari de l’Aula d’Estudi situada a la Biblioteca Municipal Joan Fuster per a adaptar-lo als horaris del toc de queda vigent. Així, l’horari especial d’ampliació per a l’Aula d’Estudi serà de dilluns a divendres de 20 a 22 hores per a facilitar l’arribada als domicilis dels usuaris. Es manté l’horari especial de l’aula dels dissabtes al matí, que continuarà sent de 10 a 14 hores. Aquests horaris en un principi estaran vigents fins al dissabte 30 de gener.

Al mateix temps assenyalar que la Biblioteca Pública Joan Fuster a partir del mateix dijous 7 de gener, recuperarà el seu horari habitual que és de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres, horari en el qual a més del préstec de llibres, també estarà oberta per als estudiants.

D’altra banda, la Biblioteca de la Platja Casablanca, situada en el Centre Cultural Miguel Hernández, recuperarà dilluns que ve dia 11 el seu horari habitual d’hivern, per la qual cosa estarà oberta els dilluns de 9.30 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores.

 

 

 

deja tu comentario

0