C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’agrupació local de Protecció Civil d’Almenara representa a la província de Castelló en el Dia Mundial del Voluntariat de Protecció Civil

L’acte, al qual ha acudit l’alcaldessa Estíbaliz Pérez, s’ha celebrat en les instal·lacions del 112 a l’Eliana

L’Agrupació Local de Protecció Civil d’Almenara ha sigut una de les protagonistes aquest matí en el Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana on s’ha celebrat l’acte central en la Comunitat Valenciana del Dia Mundial del Voluntariat de Protecció Civil amb l’assistència de la Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, acompanyada pel Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel i d’Adolf Sanmartín, Director General d’Operativa. Per la seua part l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha encapçalat la delegació local acompanyada pel Cap de Protecció Civil, Juan Carlos Mejías. També s’ha reconegut en l’acte a les agrupacions de Protecció Civil de València ciutat i de Dénia.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha agraït a la Generalitat Valenciana el suport a les agrupacions de Protecció Civil com és el cas d’Almenara, així com la invitació a l’acte en representació de la província de Castelló. Pérez ha agraït de nou “la gran tasca dels voluntaris de Protecció Civil que han realitzat durant la pandèmia, des de realitzar la compra als majors, felicitar aniversaris als xiquets o repartir mones de Pasqua en el confinament, així com els deures o altres gestions, sense oblidar la desinfecció i com no, l’assistència i ajuda en situacions d’emergències com són temporals, inundacions, incendis, episodis de vent o fins i tot en les activitats culturals i esportives que es realitzen”. L’alcaldessa ha animat a Protecció Civil d’Almenara a “continuar treballant i col·laborant amb els nostres veïns i veïnes perquè encara queda molt per fer”.

Per part seua, la consellera Gabriela Bravo en l’acte ha volgut destacar “el decisiu paper de Protecció Civil en la pandèmia, perquè tot el personal d’emergències ha sigut i serà necessari per a afrontar l’emergència social, sanitària i econòmica provocada per la pandèmia del Covid-19”.

 

 

 

deja tu comentario

0