C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR OBRI LES SEUES PORTES EN EL PASSEIG MARÍTIM D’ALMENARA

  • Home
  • LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR OBRI LES SEUES PORTES EN EL PASSEIG MARÍTIM D’ALMENARA

LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR OBRI LES SEUES PORTES EN EL PASSEIG MARÍTIM D’ALMENARA

13/07/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Estarà oberta cada dia des de les 19.30 hores fins diumenge que ve

Aquesta vesprada ha començat la XIII edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d’Almenara en la qual, com de costum, es podran trobar les novetats i promocions dels comerços participants en el marc incomparable del Passeig Marítim de la Platja Casablanca d’Almenara. A més hi haurà espai per a exposicions de pintura, activitats infantils, àrea gastronòmica i l’esperada desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt. La Fira estarà oberta fins diumenge que ve a partir de les 19.30 hores.

A més de la zona comercial i gastronòmica, en la la Fira hi haurà tres exposicions de pintura, a càrrec de Candela Hurtado, Canós i José Luis García. També hi haurà un espai per a Nitrofoska Rock, que de ben segur portarà sorpreses i novetats a la Fira. No faltaran en aquesta edició els jocs i activitats infantils, que es desenvoluparan en el Passeig Marítim, tant dissabte com diumenge a la vesprada. A més, fidel a la seua cita tradicional, el dissabte a la mitjanit, es realitzarà la desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt en la passarel·la al costat de la Mar Mediterrània.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “un any més arriba el moment del comerç, de mostrar els productes i promocions en un punt espectacular com és el Passeig Marítim de la Platja Casablanca en aquests dies d’estiu”. Pérez ha volgut recordar que “aquesta fira s’ha convertit en tot un referent al llarg del pas dels anys, un esdeveniment molt esperat i del qual es podrà gaudir fins diumenge que ve”. L’alcaldessa, finalment ha agraït als comerços i empreses la seua aposta i participació en el certamen, així com ha volgut convidar “a veïnes, veïns i visitants de la Platja Casablanca d’Almenara a acostar-se per la Fira Comercial d’Estiu a la Mar durant aquests dies”.

Per part seua, la regidora de Turisme i Comerç, Alicia Paricio, ha destacat que amb aquesta Fira “complim diversos objectius com el de dinamitzar i fer costat al comerç local perquè puga donar a conéixer els seus productes, així com també promoure els locals de restauració, tant d’Almenara com de la Platja Casablanca, sense oblidar l’atractiu turístic per a la nostra localitat que l’esdeveniment representa”. La regidora també ha agraït a tots els establiments la seua participació i ha convidat a veïnes, veïns i visitants a conèixer la Fira Comercial d’Estiu a la Mar, així com també la Platja Casablanca d’Almenara.

0