C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR D’ALMENARA OBRIRÀ LES SEUES PORTES DIJOUS QUE VE

  • Home
  • LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR D’ALMENARA OBRIRÀ LES SEUES PORTES DIJOUS QUE VE

LA XIII FIRA COMERCIAL D’ESTIU A LA MAR D’ALMENARA OBRIRÀ LES SEUES PORTES DIJOUS QUE VE

11/07/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Estarà fins al diumenge en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca

 

Ja s’estan ultimant tots els detalls per a l’obertura dijous que ve de la XIII edició de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar d’Almenara que estarà fins al diumenge 16 en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca. En ella, com de costum, es trobaran les novetats i promocions dels comerços participants, hi haurà un espai per a les exposicions, comptarà amb un servei de cafeteria, sense oblidar les activitats i jocs infantils, així com la tradicional i esperada desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt.

L’acte d’inauguració de la Fira Comercial d’Estiu a la Mar serà dijous que ve, 13 de juliol, a les 20 hores. A partir d’ací, els comerços i empreses participants pertanyents a diversos sectors obriran les seues portes per a oferir els seus productes, especialment les novetats d’estiu. Enguany als comerços locals se’ls sumarà una àrea d’empreses provinents d’altres municipis.

També destacaran en la Fira Comercial d’Estiu a la Mar les exposicions de pintura, que comptaran enguany amb la participació de Candela Hurtado, Canós i José Luis García. També hi haurà un espai per a Nitrofoska Rock, que de ben segur portarà sorpreses i novetats a la Fira.

No faltaran en aquesta edició els jocs i activitats infantils, que es desenvoluparan en el Passeig Marítim, tant dissabte com diumenge a la vesprada. A més, fidel a la seua cita tradicional, el dissabte a la mitjanit brillarà més que mai la passarel·la al costat del Mediterrani amb la desfilada de Moda i Complements de Chelo Agramunt.

La Fira Comercial d’Estiu a la Mar es desenvoluparà des d’aquest dijous fins diumenge que ve. Els expositors estaran oberts el dia inaugural a les 20 hores, i entre divendres i diumenge des de les 19.30 hores de la vesprada. Com és costum la Fira s’ubicarà en el Passeig Marítim d’Almenara, a l’altura del Ros-Mari.

0