C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Sant Silvestre d’Almenara se celebrarà el divendres 30 de desembre

  • Home
  • La Sant Silvestre d’Almenara se celebrarà el divendres 30 de desembre

La Sant Silvestre d’Almenara se celebrarà el divendres 30 de desembre

14/12/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Enguany es recuperarà la tradicional “Xocolatà” després de la prova esportiva

El divendres 30 de desembre a les 19 hores se celebrarà una nova edició de la tradicional Sant Silvestre d’Almenara que tindrà un recorregut de 2,2 quilòmetres en total amb eixida i meta en la Plaça del Molí. Els i les atletes participants hauran de donar dues voltes al traçat urbà de 1,1 km que passarà bàsicament per l’Avinguda País Valencià i el Carrer *Major.

Com és costum els i les participants correran en la seua majoria amb disfresses, per la qual cosa l’organització premiarà les tres millors disfresses individuals i les tres millors grupals. Igualment, en el terreny competitiu, es premiarà als tres primers classificats i a les tres primeres classificades.

A més, enguany es recupera la tradicional “xocolatà” per a després de la prova, que no s’havia pogut realitzar en les edicions anteriors a causa de la pandèmia.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha animat a veïns, veïnes i visitants a participar “en aquesta tradicional prova esportiva per a acomiadar l’any amb diversió i harmonia”.

 

0