C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA RUTA DE LA TAPA D’ALMENARA 2023 ES CELEBRARÀ DEL 10 AL 14 DE MAIG

  • Home
  • LA RUTA DE LA TAPA D’ALMENARA 2023 ES CELEBRARÀ DEL 10 AL 14 DE MAIG

LA RUTA DE LA TAPA D’ALMENARA 2023 ES CELEBRARÀ DEL 10 AL 14 DE MAIG

28/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es sortejaran 37 premis, entre ells un de 1.500 euros, entre les persones que completen el “tapaport”

L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria de Turisme i Comerç està ultimant una nova edició de la Ruta de la Tapa de la localitat, que se celebrarà des del dimecres 10 fins al diumenge 14 del pròxim mes de maig. En aquesta edició participaran set bars i restaurants de la localitat. Enguany tota aquella persona que complete el “tapaport” podrà optar al sorteig de 37 premis diferents, entre els quals destaca el de 1.500 euros oferit per l’Ajuntament d’Almenara. Per part seua, cerveses Mahou, serà el patrocinador oficial de la Ruta.

Les persones participants podran depositar fins al divendres 26 de maig els “tapaports” complets en l’urna que es trobarà en el Molí d’Arròs de la localitat, mentre que el sorteig dels premis serà el dilluns 29 de maig.

LOCALS I TAPES

Pel que respecta als locals participants destacar que el Xiringuito Al Lio Bar oferirà la tapa “La Piquerola” de dimecres a dissabte des de les 18.30 hores fins al seu tancament. Per part seua, el Rincón de Juan, oferirà la tapa “Bao Ibérico” de dijous a dissabte de 18.30 a 21 hores. També participa l’Hamburgueseria La Muralla que oferirà la tapa “Demyglace” de dijous a diumenge de 19 a 21 hores i també dissabte i diumenge de 13 a 15 hores.

“La Pataqueta” és el nom de la tapa que el Restaurant Nou Mosset oferirà de dijous a diumenge de 18.30 a 21 hores, mentre que la Heladería Miada presentarà el “Dulce Placer de Lotus” de divendres a diumenge des de les 15.30 hores fins al seu tancament i dissabte i diumenge de 10 a 14 hores. Per part seua, el Bar Els Cristals, oferirà de dimecres a dissabte des de les 18.30 hores fins al tancament la tapa denominada “Nido Crujiente”. Finalment, El Ancla de Irina presentarà la tapa “Tierra y Mar” i l’oferirà de dimecres a diumenge des de les 18.30 hores fins a les 21 hores.

37 PREMIS DIFERENTS

Quant als premis, destacar que l’Ajuntament d’Almenara, oferirà un primer premi de 1.500 euros. També es sortejarán 7 vals de 70 euros per a consumir respectivament en Heladería Miada, Hamburguesería la Muralla, en el Restaurant Nou Mosset. en Bar el Ancla de Irina,  en el Xiringuito al Lio Beach Bar, Bar Els Cristals, i en el Rincón de Juan.

Per part seua, la Fusteria Cardona-Sanchis oferirà un val de 200 Euros, mentre que Millorament S.L. (UBESAN) patrocinarà un val de 100 euros. La Caixa Rural Sant Roc d’Almenara oferirà un val de 50 euros, al que se sumarà un altre de la mateixa quantitat a càrrec de la Cooperativa Sant Roc d’Almenara. Per part seua, Reale Seguros oferirà un val de 50 euros que s’hauran de consumir en el Bar el Tubo. Reale Seguros oferirà també un segon val de 50 euros per a consumir en el Bar El Papi. En els premis també es sortejaran 2 entrades per al Parc Aquàtic Aquarama, així com un esmorzar per a dues persones oferit pel Cafenet.

Per la seua part Nagore Peluquería i Estética oferirà tres premis. El primer serà un servei capil·lar de tractament de reparació profunda amb pèptids i prebiòtics, el segon un servei de tall de cabells de cavaller i el tercer un servei de tall i assecat de senyora.

La Cooperativa de Viver oferirà cinc lots de productes propis per a sortejar entre els qui completen el passaport. Per part seua, Irene Estética oferirà un servei de manicura semipermanent. Jamones Garcerán oferirà dos pernils per al sorteig, mentre que Almebox oferirà quatre rentades exteriors de vehicles.

Chelo Agramunt Moda i Complements, per part seua, oferirà un val de 50 euros a consumir en el seu establiment. Mentre que Diademes i Llacets oferirà un lot de productes de merceria. Finalment, Quattre oferirà un “descompte amic” mentre que els forns Pa de Forment, Granados i Priocort, oferiran una “coca al gust” cadascun.

A més dels premis del sorteig, les 50 primeres persones que completen el “tapaport” rebran un regal per part de NaranjasTorres i un altre per part de Quattre. També totes les persones que depositen el “tapaport” complet tindran un descompte del 35% en Reale Seguros.

 

 

 

0