C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La regidoria d’Esports d’Almenara emet entrenaments ON-LINE en directe mitjançant Facebook

S’ofereix en horari de matí i vesprada una mostra de les activitats esportives municipals perquè es puguen practicar a casa

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara ha iniciat l’emissió de diversos entrenaments i activitats esportives que es realitzen en la localitat a través de la xarxa social Facebook perquè es puguen practicar a casa mentre el poliesportiu i el gimnàs estiguen tancats a causa de la Covid-19.

Segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, “en el nostre Facebook estem oferint, sempre en directe, algunes de les activitats que oferim habitualment en la nostra programació per a donar servei a tots els veïns i veïnes que vulguen practicar esport a les seues cases mentre el poliesportiu i les instal·lacions del gimnàs estiguen tancades”. A més “d’aquesta manera també volem donar a conéixer la nostra oferta a les persones que no són usuàries de les activitats esportives municipals”.

Les emissions, sempre en directe, es realitzaran a través del Facebook de la Regidoria d’Esports d’Almenara en horaris tant de demà i de vesprada. Entre les activitats programades aquesta setmana es troben les classes de cardio, de running, d’HBT, gimnàstica aeròbica, mobilitat i core, o spinning. La programació i horaris de les emissions de les activitats es pot trobar també en el Facebook de la regidoria. La setmana que ve s’incrementaran les classes, així com les emissions vespertines.

 

 

 

 

deja tu comentario

0