C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Policia Local d’Almenara fa tasques de control de la recol·lecció de cítrics per a evitar furts i males pràctiques

Les labors es realitzen amb la col·laboració de la Policia Autonòmica i la Guàrdia Rural, amb el suport tecnològic del dron

La Policia Local d’Almenara està realitzant una campanya de control tant de la recol·lecció de cítrics com també de prevenció de furts i males pràctiques. Així s’estan realitzant diverses actuacions setmanals comptant amb la col·laboració de la Policia Autonòmica i de la Guàrdia Rural, afegint-se el suport tecnològic del dron de la pròpia Policia Local.

Així doncs, amb el dron es realitzen vols de reconeixement en el terme municipal per a localitzar les parcel·les on s’està recollint taronja en aquests moments, a les quals es desplacen després els efectius policials per a realitzar el control per a evitar furts. Allí es demanen els pertinents documents de traçabilitat (DATA) així com també es realitza un control del personal que està realitzant la recol·lecció. Fruit d’aquestes tasques es va procedir a la detenció d’una persona que estava requerida per la Justícia.

Des de la Policia Local s’ha insistit en la importància que en les recol·leccions estiguen emplenats els documents de traçabilitat (DATA) en els quals figuren entre altres dades el nom de la persona propietària, la parcel·la, la varietat, la quadrilla que recol·lecta, o el comerç de destí. La documentació ajuda a les tasques de control i a més garanteix que tot està sent correcte.

Les labors de control i vigilància, no sols de la recol·lecció, sinó també per a evitar furts a través del dron i les patrulles de la Policia Local d’Almenara continuaran al llarg de la campanya.

deja tu comentario

0