C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Policia Local d’Almenara rep el Guardó a les Experiències i Bones Pràctiques dels Serveis Policials per a la Protecció Animal

  • Els premis estan organitzats per la Xarxa per a la Protecció Animal en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya
  • S’entregarà el pròxim 6 d’octubre en una acte en el qual està prevista la presència de la ministra Ione Belarra

La Policia Local d’Almenara ha rebut el guardó a les Experiències i Bones Pràctiques atorgat pel jurat dels Guardons als Serveis Policials per la Protecció Animal organitzats per la Xarxa per a la Protecció Animal (REPA) en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya.

El jurat dels guardons ha estimat la labor de la Policia Local d’Almenara, municipi de 6.000 habitants on “s’han realitzat durant dos anys 467 actuacions amb animals, col·laborant amb la protectora i realitzant un seguiment en els casos d’adopció per al seu èxit”. El jurat dels premis també ha ressaltat que s’ha “adaptat un espai en la Prefectura amb jardí i caseta per a aquells animals que es queden de manera provisional amb tot el que pogueren necessitar”.

El guardó s’entregarà dimecres que ve 6 d’octubre a Madrid en el marc de la Jornada sobre Protecció Animal organitzades pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, on està prevista l’assistència de la ministra Ione Belarra.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “labor que realitza la Policia Local en aquest sentit que s’ha vist recompensada i reconeguda per aquest guardó nacional, per la qual cosa és un orgull per a la localitat que es reconega aquesta labor, per la qual felicitem la nostra Policia Local”. També ha destacat que “aquesta continuarà sent una de les línies de treball en el futur, un dels nostres compromisos”.

Al mateix temps, Pérez, també ha volgut ressaltar hui dia de la Policia Local la “gran labor que el cos realitza per i per als veïns i veïnes d’Almenara en totes les seues línies d’actuació, tasca que agraïm i reconeixem en nom de tota la corporació municipal, així com veïnes i veïns d’Almenara”. En els pròxims dies està prevista la realització d’un acte de reconeixement amb motiu d’aquestes celebracions.

 

 

deja tu comentario

0