C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Platja Casablanca d’Almenara comptarà pròximament amb un parc caní en la zona del Pont de l’Arena

  • Home
  • La Platja Casablanca d’Almenara comptarà pròximament amb un parc caní en la zona del Pont de l’Arena

La Platja Casablanca d’Almenara comptarà pròximament amb un parc caní en la zona del Pont de l’Arena

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis està ultimant la construcció de les instal·lacions

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara està construint en una parcel·la de propietat municipal en la zona del Pont de l’Arena el primer parc caní de la Platja Casablanca. Aquest matí, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, juntament amb el regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, han visitat les actuacions que s’estan realitzant i que en els pròxims dies estaran acabades. En aquest parc caní, a més d’una font i espais per al descans, s’estan instal·lant una sèrie de jocs perquè els gossos practiquen l’agility.

L’alcaldessa ha destacat que “des de l’ajuntament, a través de les actuacions de la nostra Brigada Municipal, estem construint aquest espai tan necessari a la Platja Casablanca i que esperem prompte puga ser utilitzat pels nostres veïns i veïnes per a portar allí a les seues mascotes”.

Aquest parc caní de la Platja Casablanca se suma al parc per a gossos que es troba en el nucli urbà d’Almenara, al Parc de la Canal, molt pròxim a la zona esportiva, parc en el qual pròximament també hi haurà millores i es completarà amb la instal·lació de nous jocs d’agility per als cans.

PARC DE CAL.LISTÈNIA I APARELLS DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS

D’altra banda, i canviant de temàtica, dins de les iniciatives municipals per al foment de la vida saludable i l’esport pròximament s’instal·larà en la zona de la Platja Casablanca una zona d’aparells i jocs perquè els majors puguen realitzar activitats físiques i gimnàstiques. També, dins del mateix pla i en el nucli marítim s’instal·larà un parc amb les barres i aparells gimnàstics pertinents per a la pràctica de la cal.listènia.

deja tu comentario

0