C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Platja Casablanca d’Almenara acull el VII campionat d’Espanya per comunitats autònomes de Pesca Mar-Costa màster

Comptarà amb 87 participants que representaran a 8 autonomies

El Saló d’Actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara ha acollit aquest matí l’acte de presentació del VII Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Pesca Mar-Costa en la categoria màster, que se celebrarà fins al dissabte a la Platja Casablanca d’Almenara, quedant per al diumenge el lliurament de trofeus.

El campionat se celebrarà sota la modalitat de captura i solta, i serà classificatori per al Campionat del Món de l’any 2022. La competició comptarà amb 87 participants que provenen de 8 comunitat autònomes, com són: la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Andalusia, Catalunya, Astúries, Galícia, Euskadi i la ciutat autònoma de Melilla.

El campionat està organitzat des de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, junt a la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha donat la benvinguda aquest matí a tots els participants en el torneig, destacant l’aposta de la localitat per l’esport, i en aquest cas per la pesca amb aquest Campionat d’Espanya.

 

deja tu comentario

0