C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà les seues portes el 25 de juny

  • Home
  • La Piscina Municipal d’Almenara obrirà les seues portes el 25 de juny

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà les seues portes el 25 de juny

A partir del pròxim dia 13 començaran les inscripcions per als cursos programats

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà les seues portes per a la temporada d’estiu el dissabte 25 de juny en la modalitat de bany lliure entre les 16 i les 20 hores. El preu de l’entrada serà d’1 euro per a les persones empadronades a Almenara i de 2 per a qui no ho estiga. Quant al bó mensuals, serà de 20 euros per a persones empadronades i 30 per a qui no.

Pel que respecta a l’oferta de cursos, que es desenvoluparan al matí, hi haurà dues sessions d’iniciació, una per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 6 anys i una altra per a les edats compreses entre de 7 a 10. També hi haurà una sessió diària per a perfeccionament i adults. Al mateix temps s’han programat dues sessions diàries d’aquagym per a persones adultes, una de 9 a 9.50 del matí i una altra de 20 a 20.50 hores.

Pel que respecta a les inscripcions, que seran en el Molí d’Arròs, destacar que hauran d’apuntar-se entre el 13 i el 24 de juny les persones que acudisquen als dos primers torns, els que van del 27 de juny al 8 de juliol inclusivament i de l’11 al 22 de juliol.

D’altra banda, entre l’11 i el 20 de juliol, hauran d’inscriure’s les persones que vagen als cursos del tercer, quart i cinqué torn, que seran del 25 de juliol al 5 d’agost, del 8 al 23 d’agost, i del 24 d’agost al 6 de setembre.

Quant als preus, assenyalar que per a les persones empadronades, el cost del curs serà de 28,25 euros per a adults i de 23,50 per als xiquets i xiquetes. Pel que respecta a les persones no empadronades a Almenara, el curs per a adults tindrà un import de 37,65 euros per a adults i de 29,35 per a xiquets i xiquetes. Assenyalar que una vegada formalitzada la inscripció i el pagament, no es retornarà els diners en cas que no es puga realitzar l’activitat. Finalment informar que les places són limitades.

 

deja tu comentario

0