C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà al bany lliure el dimecres 23 de juny

L’ajuntament també prepara la temporada estival de cursos de natació

L’Ajuntament d’Almenara obrirà de nou al públic en general per al bany lliure la piscina municipal el dimecres 23 de juny, després de no fer-ho el passat estiu per la pandèmia provocada per la Covid-19. Així, s’estan ultimant tots els preparatius per a la pròxima obertura. Com de costum, l’horari serà vespertí, per la qual cosa el bany lliure es podrà prendre de 16 a 20 hores tots els dies de la setmana. El preu diari per als empadronats serà d’1 euro i de 2 per als no empadronats. Els bons mensuals valdran 20 i 30 euros respectivament. L’obertura es realitzarà seguint les normatives sanitàries vigents en aquest moment.

CURSETS DE NATACIÓ

D’altra banda, com de costum, el matí estarà ocupat pels diversos cursets de natació que habitualment es realitzen, que enguany amplien places respecte al passat exercici que va estar condicionat per la Covid-19. Així l’activitat començarà a les 9 del matí amb l’aquagym i la natació per a adults, a les 10 arribarà el torn del perfeccionament per a xiquets i xiquetes en edats d’11 a 15 anys. A partir de les 11 arribarà el torn de la natació per a xiquets i xiquetes de 7 i 10 anys, mentre que a les 12 serà el moment dels més xicotets i xicotetes, amb edats de 4 a 6. Ja a la vesprada, a les 20 hores tornarà l’aquagym i les classes per a adults.

Pel que respecta als preus, per als adults tindran un cost de 28,25 euros i per als xiquets i xiquetes de 23,50. Per a les persones no empadronades els preus seran de 37,65 euros per a adults i de 29,35 per als xiquets i xiquetes. Els cursets tindran places limitades i es realitzaran atenent les normatives sanitàries vigents a cada moment.

Com és costum, els cursos seran quinzenals. El primer torn serà del 28 de juny al 13 de juliol, per al qual podran inscriure’s entre el 14 i el 22 de juny. El segon torn serà des del 14 al 29 de juliol, per al qual les persones interessades podran matricular-se entre el 5 i 12 de juliol. El tercer dels torns transcorrerà entre el 30 de juliol i el 17 d’agost i el seu període d’inscripció serà entre el 19 i el 28 de juliol. Finalment, el quart torn transcorrerà del 18 d’agost al 2 de setembre, per al qual es realitzarà la matrícula del 5 al 13 d’agost. Les inscripcions seran en el Molí d’Arròs, lloc on podran informar-se presencialment o telefonant al 962 61 01 07.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “després d’un any podem reobrir la piscina al bany lliure en millorar la pandèmia, per la qual cosa recuperem un dels serveis que s’ofereixen als nostres veïns i veïnes en l’època estiuenca, piscina que estem preparant per a la seua obertura el 23 de juny” a més “també enguany les condicions sanitàries permetran que augmentem les places per als cursets, que sempre tenen una gran demanda”.

deja tu comentario

0