C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Penya Joventut Taurina protagonitza els actes del segon dia d’esdeveniments taurins a Almenara

L’Ajuntament d’Almenara ofereix dues sessions de “bou infantil” en el recinte firal per a xiquets i xiquetes

Després de l’inici ahir dels actes taurins a Almenara amb l’exhibició de retalladors locals, el bou “cerril” de Torreherberos, l’embolada del mateix i la nit d’emboladores amb l’exhibició de les quadrilles “Con un par o varios” i “Esencias Taurinas” tot això oferit per l’Ajuntament d’Almenara, hui ha continuat l’activitat en la plaça portàtil amb els actes organitzats per la Penya Joventut Taurina en sessions de matí, vesprada i nit, activitats que han comptat amb la col·laboració de l’ajuntament.

Així al matí la Penya Joventut Taurina ha organitzat una prova de vaques de la ramaderia Mas de Rey, mentre que a la vesprada s’han soltat dos bous “cerrils” pertanyents a les ramaderies Marqués de Albaserrada i Santiago Domecq que s’embolarán aquesta mateixa nit. A més la vesprada s’ha completat amb una exhibició de ramat de Miguel Parejo. Aquesta nit a més de les esmentades embolades hi haurà també vaquetes enfundades de la ramaderia de Fernando Mansilla. D’altra banda, tant al matí com a la vesprada l’Ajuntament d’Almenara ha realitzat en el recinte firal el tradicional “bou infantil” per als xiquets i xiquetes, activitat que es repetirà demà a les 10 i a les 17.30.

Demà els actes estaran organitzats per la Penya Taurina El Morrillo, amb una doble sessió de vaques de Peris, tant al matí com a la vesprada. A més també en la sessió vespertina també s’exhibirà un bou en puntes i un altre embolat de la mateixa ramaderia.

 

deja tu comentario

0