C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA PENYA JOVENTUT TAURINA I L’ACT EL MORRILLO, PROTAGONISTES DE L’ÚLTIMA JORNADA DE BOUS DE LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

  • Home
  • LA PENYA JOVENTUT TAURINA I L’ACT EL MORRILLO, PROTAGONISTES DE L’ÚLTIMA JORNADA DE BOUS DE LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

LA PENYA JOVENTUT TAURINA I L’ACT EL MORRILLO, PROTAGONISTES DE L’ÚLTIMA JORNADA DE BOUS DE LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

30/09/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Demà seran les paelles de la XXIV Trobada de Quintes

La localitat d’Almenara afronta la recta final de les festes patronals amb un cap de setmana ple d’activitats. Hui divendres s’està celebrant l’última jornada taurina amb protagonisme per a la Penya Joventut Taurina i l’Associació Cultural Taurina (ACT) El Morrillo, demà arribaran les paelles de les quintes i el diumenge espectacles itinerants i el berenar dels jubilats i jubilades.

En aquest sentit, hui s’està celebrant l’última jornada taurina de les festes on a la vesprada s’han exhibit tres bous ”cerrils”. El primer, amb eixida des de la zona de cadafals i oferit per l’ACT El Morrillo és del ferro de Fuente Ymbro. Els altres dos, pertanyents a les ramaderies de Celestino Cuadri i Domínguez Camacho han eixit des del Carrer Major i els ha patrocinats la Penya Joventut Taurina, que també ha realitzat un “tardeo” en la Plaça de la Font. Si no hi ha canvis d’última hora està previst que els tres bous s’embolen a la nit.

L’agenda d’actes marca que aquesta nit a les 22.30 hores l’Ajuntament d’Almenara en col·laboració amb l’Associació Cultural La Muralla i la Penya Endevina-ho oferiran un bou infantil (carretó) per als xiquets i xiquetes. Després arribaran els bous embolats exhibits a la vesprada.

La nit acabarà amb la discomòvil Crowzy Show, que començarà a la 1 de la matinada en la Carpa dels Quintos i que serà oferida pels quintos i quintes 2022 en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almenara.

XXIV TROBADA DE QUINTES

Demà dissabte tornaran les paelles amb la XXIV Trobada de Quintes, amb la participació de prop de 2000 persones que degustaran el tradicional plat en la carpa del Recinte Firal. A les 16 hores, havent dinat hi haurà una discomòbil PMK oferida per l’Ajuntament d’Almenara i a les 19 hores arribarà el Remember de les Quintes oferit per la Penya Desastre i l’Ajuntament d’Almenara.

0