C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA MÚSICA I EL BALLET, PROTAGONISTES DELS PRÒXIMS DIES A ALMENARA

  • Home
  • LA MÚSICA I EL BALLET, PROTAGONISTES DELS PRÒXIMS DIES A ALMENARA

LA MÚSICA I EL BALLET, PROTAGONISTES DELS PRÒXIMS DIES A ALMENARA

14/06/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

El divendres se celebrarà el festival de ballet i l’EMMA al carrer, el diumenge l’actuació de la Llavor Dolçaina i Tabal i el Grup de Dolçainers i Tabaleters de Borriol i el dilluns les audicions de l’Escola de Música Si-Fa-Sol

Entre el divendres i dilluns vinent Almenara s’omplirà de música i ballet amb diverses activitats a càrrec de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA), La Llavor, l’Escola de Música Si-Fa-Sol i el festival de ballet fi de curs.

Les activitats començaran el divendres 16 de juny a partir de les 19 hores en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, amb el festival de ballet que enguany porta per títol “la Casa de Muñecas” en el qual participarà l’alumnat de les classes de ballet que s’ofereixen des de la regidoria d’Esports a través de l’Escola Dansart.

Aqueix mateix divendres 16, a les 20 hores al carrer Mare Genoveva Torres arribarà una nova edició, la setena, de l’EMMA al carrer, amb les actuacions fi de curs de l’alumnat de l’Escola de Música Moderna d’Almenara, que enguany celebra a més el seu desé aniversari.

El diumenge 18 serà el torn de la música tradicional de dolçaina i tabal, amb l’actuació a partir de les 11.30 del matí en el Carrer Major i en la Plaça de la Font de la LLavor, Dolçaina i Tabal d’Almenara i del Grup de Dolçainers i Tabaleters de Borriol. La cita s’emmarca en la XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Comunitat Valenciana.

Finalment, el dilluns 19 a partir de les 19 hores la sala d’actes del CMC Paulo Freire acollirà les audicions fi de curs de l’alumnat de l’Escola de Música Si-Fa-Sol d’Almenara, que demostraran els progressos realitzats al llarg del curs que ara acaba.

0