C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA INICIATIVA “CASTELLS DE CASTELLÓ” ARRIBA EL DISSABTE 14 AL POLIESPORTIU MUNICIPAL D’ALMENARA

  • Home
  • LA INICIATIVA “CASTELLS DE CASTELLÓ” ARRIBA EL DISSABTE 14 AL POLIESPORTIU MUNICIPAL D’ALMENARA

LA INICIATIVA “CASTELLS DE CASTELLÓ” ARRIBA EL DISSABTE 14 AL POLIESPORTIU MUNICIPAL D’ALMENARA

11/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

En ella es podran visitar virtualment les més de 40 fortaleses de la província

El Poliesportiu Municipal d’Almenara acollirà dissabte que ve, 14 d’octubre, la iniciativa “Castells de Castelló”, un projecte turístic-cultural de la Diputació de Castelló que ajuda a visibilitzar i posar en valor la rellevància patrimonial de les més de 40 fortaleses de la província, així com també la promoció dels municipis amb castells, fomentant el turisme de Castelló. El poliesportiu estarà obert per a veure i conèixer els castells dissabte que ve en horari d’11 a 14 i de 16 a 19 hores. L’accés serà lliure.

Per a tal finalitat, s’instal·larà un dom (estructura esfèrica immersiva) en el Poliesportiu Municipal on els i les assistents podran conèixer les fortaleses de la província en 360º a través de la tecnologia immersiva, per la qual cosa podran visitar virtualment tant l’interior com exterior dels castells d’una forma interactiva i dinàmica adaptada a tots els públics per a entendre millor la nostra història i patrimoni, així com fomentar noves rutes turístiques aprofitant el prop de mig centenar de fortaleses provincials.

A més també en el poliesportiu es donarà a conèixer la pàgina web del projecte, així com l’aplicació que s’ha desenvolupat per a este. D’altra banda, es repartiran materials com a llibres, ulleres de realitat virtual de cartó, o mapes de la província, perquè els visitants puguen emportar-se amb si la informació detallada sobre els castells.

Esta acció promocional és una oportunitat única perquè els i les assistents coneguen de primera mà el projecte cultural «Castells de Castelló» i aprecien la riquesa cultural i turística que ofereixen les fortaleses de la província convidant-los a explorar més a fons i ja sobre el terreny este patrimoni a través de les rutes dissenyades.

 

0