C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Fundació «La Caixa» i Caixabank col·laboren amb la posada en marxa del banc de productes d’higiente personal i domèstica d’Almenara

Complementarà al Banc d’Aliments d’Almenara que atén actualment 302 usuaris

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la posada en marxa del Banc de productes d’Higiene Personal i Domèstica de l’Ajuntament d’Almenara que complementa a l’actual Banc d’Aliments de la localitat (finançat per FEAP i proporcionats per Creu Roja), en el qual s’atenen 302 usuaris repartits en 124 famílies.

Joaquín Martín Buj, director de Banca d’Institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, i la directora de l’oficina de CaixaBank a Almenara, María José Díaz Moreno, han realitzat el lliurament de l’ajuda a l’alcaldessa de la localitat, Estíbaliz Pérez, per a posar en marxa la iniciativa del Banc de Productes d’Higiene Personal i Domèstica.

L’alcaldessa d’Almenara ha agraït “una vegada més, l’aportació i el compromís solidari de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank amb el municipi d’Almenara”. “Gràcies a la seua col·laboració, podrem incorporar al nostre Banc d’Aliments una nova línia de productes vinculats a la línia de la higiene personal i de les llars que són molt necessaris en el nostre dia a dia i que així podran arribar a les persones que més ho necessiten en la nostra localitat”, ha destacat. “Agraïm notablement la iniciativa de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank de col·laborar amb els nostres programes socials obrint aquesta nova línia que completa el que ens faltava en el Banc d’Aliments creant així el Banc de Productes d’Higiene Personal i Domèstica”, ha subratllat Díaz Moreno. Al mateix temps, ha agraït el treball del departament de Serveis Socials d’Almenara.

L’alcaldessa també ha volgut destacar que “els productes, tant d’higiene personal com d’higiene domèstica, es compraran en el comerç local”. Així s’adquiriran gel de bany, xampú (xiquets i adults), raspalls de dents, dentifricis, bolquers, tovalloletes, desodorant, compreses, colònia, sabó de mans, maquinetes i gel d’afaitar, paper higiènic, lleixiu, rentavaixella, fregalls, baietes, líquids de fregar o detergent.

 

 

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Fruit de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, en 2020, es van impulsar més de 8.500 projectes pertanyents a 7.000 entitats socials de tot el país. Van ser, majoritàriament, projectes que han aportat solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l’envelliment.

Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” i CaixaBank han col·laborat amb 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per a donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

 

 

 

deja tu comentario

0