C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La Fira d’Estiu a la Mar d’Almenara tancarà aquesta nit les seues portes després de quatre dies d’activitats

  • Home
  • La Fira d’Estiu a la Mar d’Almenara tancarà aquesta nit les seues portes després de quatre dies d’activitats

La Fira d’Estiu a la Mar d’Almenara tancarà aquesta nit les seues portes després de quatre dies d’activitats

El Passeig Marítim va acollir anit la tradicional desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt

La Fira d’Estiu a la Mar d’Almenara tancarà aquesta nit les seues portes després de quatre dies d’activitats en el Passeig Marítim de la localitat. Aquesta vesprada, els comerços tornaran a obrir els seus expositors a les 19.30 hores. Quant a la programació, a partir de les 20 hores, arribaran les activitats familiars dins de l’Estiuet que organitza l’Ajuntament d’Almenara. En aquesta ocasió serà la Ludoneta la companyia que realitzarà jocs tradicionals en el Passeig, a l’altura del Ros-Mari, lloc on es situa el recinte firal.

Cal recordar que en la Fira d’Estiu a la Mar participen: El Rincón de Inma, Caprichos (moda i complements), Maria José, sabates i més, Infopower (informàtica), El Rincón de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. També está present el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa que sota la marca Castelló Sud promociona turísticament la comarca. A més, s’informa de les accions que es realitzen per a fomentar l’ocupació i la formació. A més, els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro també exposen les seues pintures en la fira.

DESFILADA DE MODA I COMPLEMENTS DE CHELO AGRAMUNT

Anit, després del parèntesi provocat per la pandèmia, el Passeig Marítim d’Almenara es va convertir de nou en una passarel·la al costat de la Mar Mediterrània perquè per ella passaren els i les models que van presentar la desfilada de moda i complements que, com de costum, ofereix en el recinte firal Chelo Agramunt, amb un notable èxit de públic.

deja tu comentario

0