C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La campanya per a fomentar les compres nadalenques en el comerç local d’Almenara començarà l’1 de desembre

  • Home
  • La campanya per a fomentar les compres nadalenques en el comerç local d’Almenara començarà l’1 de desembre

La campanya per a fomentar les compres nadalenques en el comerç local d’Almenara començarà l’1 de desembre

21/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

En aquesta edició se sortejaran tres premis, un de 1.000 euros i dos de 500

Amb el lema “Comprar a Almenara, té premi!” L’Ajuntament d’Almenara a través de la Regidoria de Comerç i Turisme està ultimant la tradicional campanya per a fomentar les compres nadalenques a les botigues de la localitat, l’inici de la qual està previst per al pròxim 1 de desembre i la seua finalització el 5 de gener de 2023. L’objectiu, segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és “demostrar una vegada més que a Almenara es poden realitzar tot tipus de compres en el nostre comerç local, perquè fent costat a les nostres botigues es genera més economia en la localitat així com es creen més llocs d’ocupació”. La campanya tindrà tres premis econòmics, un de 1.000 euros i dos de 500.

En aquesta edició participaran al voltant de 40 establiments comercials i petites empreses d’Almenara. Per realitzar en elles les compres durant aquest període de temps s’entregaran uns bitllets que els clients hauran de depositar en l’urna que s’instal·larà en el Mercat Municipal d’Almenara. El dilluns 9 de gener es realitzarà el sorteig dels tres premis de la campanya entre els bitllets que estiguen en l’urna, el primer de 1000 euros, i els dos de 500.

FIRA DE NADAL

D’altra banda, també l’àrea de Comerç i Turisme està ultimant els detalls de la Fira de Nadal que se celebrarà l’11 de desembre amb la participació d’empreses i comerços d’Almenara, així com també provinents d’altres localitats. En la Fira de Nadal, a més dels expositors també hi haurà altres activitats complementàries com les infantils i diverses sorpreses que pròximament es donaran a conéixer.

Al mateix temps, també s’està preparant una nova edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs entre els comerços d’Almenara amb l’objectiu de fomentar la decoració en aquestes dates tan assenyalades. Igualment, en l’àmbit decoratiu també es recuperarà enguany el concurs de balcons, en el qual podran participar tots els veïns i veïnes que ho desitgen.

0