Deportes, Noticias del pueblo|

S’ha instal·lat una coberta en la zona de tribuna així com seients individuals 

L’Ajuntament d’Almenara està remodelant i adequant les instal·lacions del Camp de Futbol de la Corona, amb l’objectiu que estiga llest per a l’inici de la nova temporada futbolística. Es tracta “de buscar una nova imatge i millorar les instal·lacions amb nous elements en un estadi que enguany compleix el seu cinquanta aniversari” tal com ha destacat el regidor d’Esports, Obres i Serveis, Lorenzo Vicent.

Així, encara que les obres estan en marxa i conclouran abans que comence la temporada, ja es poden apreciar les primeres novetats en el camp de futbol, com és la coberta en la zona de Tribuna, on també s’han col·locat uns seients.

Al mateix temps, també s’ha millorat la zona de banquetes i porteries i a més s’estan ultimant uns armaris perquè cadascun dels equips tinga el seu propi material per separat. També s’ha millorat la zona de la Cantina i s’han pintat totes les instal·lacions. Les millores continuaran pròximament amb l’ampliació dels vestuaris dels àrbitres i la construcció de dos nous vestuaris entre altres accions.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad