C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

LA BIBLIOTECA JOAN FUSTER D’ALMENARA ORGANITZA ACTIVITATS PER A DONAR A CONÉIXER ELS MONSTRES VALENCIANS

  • Home
  • LA BIBLIOTECA JOAN FUSTER D’ALMENARA ORGANITZA ACTIVITATS PER A DONAR A CONÉIXER ELS MONSTRES VALENCIANS

LA BIBLIOTECA JOAN FUSTER D’ALMENARA ORGANITZA ACTIVITATS PER A DONAR A CONÉIXER ELS MONSTRES VALENCIANS

30/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’alumnat del col·legi participa un any més en la campanya “Espanta la por!”

L’Ajuntament d’Almenara, a través de la Biblioteca Pública Municipal “Joan Fuster” està realitzant esta setmana una sèrie d’activitats titulades “Espanta la por” dirigides a escolars del CEIP Juan Carlos I amb l’objectiu de donar a conéixer els monstres valencians coincidint amb la celebració de Tots Sants. Hi haurà diversos tipus d’activitats, depenent de l’edat de l’alumnat.

Així, este matí els i les escolars de sisé de primària han participat en un Escape Room en el qual els monstres valencians s’han escapat del refugi dels monstres oblidats. Així, a través de proves, resolució d’enigmes i tasques d’investigació per la Biblioteca han trobat al Butoni, a la Quarantamaula, l’home dels nassos i altres monstres valencians. L’activitat l’ha realitzada Rebombori Cultural.

Per a l’alumnat d’infantil, així com de primer i segon de Primària, s’ha preparat una activitat musical titulada “Contem i cantem, la por espantem!”, amb*Kummerlin com a protagonista, que, juntament amb un monstre mòbil, interpretarà un conte sobre monstres valencians i cantarà cançons.

Finalment, els i les alumnes de tercer, quart i cinqué de primària participaran en un contacontes titulat “El Refugi dels Monstres Oblidats” en el qual participen en la celebració d’una festa aterridora i divertida en la Nit de Tots Sants.

 

0