C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

La bandera blava onejarà de nou a la platja Casablanca d’Almenara

També un any més es reconeix la ruta Casablanca 6.000 passos amb el Sender Blau

Per setzena vegada consecutiva la Platja Casablanca d’Almenara ha tornat a ser guardonada des d’ADEAC amb el distintiu de la Bandera Blava per la qualitat de les seues aigües, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix. Des de 2004 la Platja Casablanca ve obtenint de forma continuada aquest guardó. A més, també es revalida el distintiu de Sendera Blava per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guardó que es va obtindre per primera vegada l’any 2013 i que s’ha revalidat en els últims set exercicis.

L’alcaldessa d’Almenara Estíbaliz Pérez, ha destacat de nou l’obtenció dels distintius per a la Platja Casablanca, tant la bandera blava com el sender blau, que “suposen el reconeixement al treball any rere any per la nostra platja i el nostre entorn”. A més en un any complicat com aquest “és una alegria el doble reconeixement” perquè vam començar “amb el temporal Glòria i tots els seus efectes, que encara perduren” i continuàrem després amb tota la situació provocada pel covid-19”. Aquest doble reconeixement “ens situa com una de les platges amb millors condicions per la qualitat de l’aigua com pels serveis que prestem i esperem que siga una porta de benvinguda a incrementar el turisme per a reactivar els nostres sectors econòmics”.

Estíbaliz Pérez ha volgut mostrar una vegada més l’agraïment tant personal, com del consistori, a tota la gent que ha treballat perquè de nou aquest any 2020 la Platja Casablanca i el Sender tinguen les màximes distincions. A més ha mostrat la voluntat de pas a pas “continuar millorant cada vegada més la nostra zona marítima”.

 

deja tu comentario

0