C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Jornada d’educació viària per a l’alumnat de l’IES Almenara

  • Home
  • Jornada d’educació viària per a l’alumnat de l’IES Almenara

Jornada d’educació viària per a l’alumnat de l’IES Almenara

16/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

126 estudiants es formen amb les classes impartides des de la Fundació FuncoVial i la Policia Local d’Almenara

Aquest matí s’han représ després de la pandèmia les classes d’Educació Viària en l’IES Almenara impartides des de la Fundació FuncoVial i per agents de la Policia Local d’Almenara. En elles han participat un total de 126 alumnes del centre.

El Cap de la Policia Local d’Almenara, Javier Navarro, ha destacat “la importància de l’educació viària en aquestes edats on ja s’utilitzen diversos vehicles i s’acosten a poder ja conduir cotxes, per la qual cosa se’ls ha posat l’accent en les classes teòriques en diverses qüestions bàsiques com la importància de l’ús del casc, així com també del cinturó de seguretat i especialment dels elements de telefonia mòbil que poden suposar una seriosa distracció i perill al volant”. A més, en les classes teòriques també s’han projectat vídeos amb imatges d’accidents reals perquè es prenguera consciència de la importància d’evitar aquests perills.

A més, l’alumnat també ha rebut una classe pràctica amb una simulació efectiva del que succeeix quan bolca un vehicle, gràcies a la presència d’un vehicle que simula una bolcada. L’alumnat en el seu interior ha pogut veure el que succeeix i la importància de portar sempre el cinturó posat, així com també la perillositat d’objectes que es puguen portar solts en el cotxe i que poden convertir-se en objectes contundents que els poden colpejar en cas de bolcada o accident.

Navarro ha destacat la importància d’aquestes jornades d’Educació Viària per al futur dels actuals estudiants, així com també ha agraït la col·laboració de la Fundació FuncoVial i com no, de l’IES Almenara.

0