C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Instal·lacións d’autoconosum elèctric per a l’Escola Infantil Municipal i CEIP Juan Carlos I

  • Home
  • Instal·lacións d’autoconosum elèctric per a l’Escola Infantil Municipal i CEIP Juan Carlos I

Instal·lacións d’autoconosum elèctric per a l’Escola Infantil Municipal i CEIP Juan Carlos I

El passat mes de gener van finalitzar els treballs d’instal·lació de dues instal·lacions d’autoconsum ubicades a l’Escola Infantil Municipal i el CEIP Joan Carles I.

L’objectiu de les instal·lacions esmentades és l’impuls cap a un model energètic basat en les energies renovables, per aconseguir així una major eficiència energètica. En el marc d’aquesta transició a l’autoconsum és un pilar fonamental que permet avançar cap a un sistema de generació distribuïda basada en fonts ‘energia renovables i autòctones.

Com a resultat de la instal·lació el consistori municipal obtindrà un estalvi en la factura energètica i, a més, contribuirà en el canvi de model energètic cap a un model més eficient i sostenible.

La instal·lació ha estat possible gràcies als fons percebuts des de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial en el marc de les ajudes destinades al foment d’instal·lacions d’autoconsum d’energia elèctrica als municipis de la Comunitat Valenciana. Per a la instal·lació ubicada al CEIP Joan Carles I s’ha percebut la quantitat de 13.089,79€ i per a la instal·lació ubicada a l’Escola Infantil Municipal ha estat de 10.778,68€.

 

deja tu comentario

0