C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Floràlia-Almenara oferirà tallers gratuïts de balls de saló, dansa contemporània i danses tradicionals

  • Home
  • Floràlia-Almenara oferirà tallers gratuïts de balls de saló, dansa contemporània i danses tradicionals

Floràlia-Almenara oferirà tallers gratuïts de balls de saló, dansa contemporània i danses tradicionals

14/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Seran els dies 5, 7 i 14 de maig, amb inscripció prèvia en el Casal Jove, telefonant al 96 262 35 22 o per WhatsApp al 623 42 52 17.

L’Ajuntament d’Almenara, a través de l’àrea de Cultura, oferirà de manera gratuïta una sèrie de tallers titulats Floràlia-Almenara, a càrrec d’Hort-Art i en els quals s’oferiran des de balls de saló fins a danses tradicionals, passant per la dansa contemporània.

Així, el primer taller que es titula “Balla Balla” estarà dedicat als balls de saló i la dansa contemporània i es realitzarà en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire el divendres 5 de maig a partir de les 18 hores. Aquest taller tindrà una segona sessió que es realitzarà en l’Espai dels Majors el diumenge 7 de maig, també a les 18 hores. Finalment, hi haurà un tercer taller el diumenge 14 de maig a les 18 hores en el CMC Paulo Freire titulat “A l’antiga” sobre “Dansà plana i vestits amb elements tradicionals”.

Els tallers seran gratuïts, però requereixen inscripció prèvia. Aquesta es realitzarà en el Casal Jove d’Almenara, per via telefònica al 96 262 35 22 o per WhatsApp al 623 42 52 17.

L’activitat “Floràlia” pren el nom de la potència de la primavera per a emergir a través del cos i la porta a terme “Hort-Art”, una plataforma cultural, formada pels artistes Alex Guerra i Pere Bodí, que s’ocupa de la producció, la formació i la mobilitat de les arts del cos a través de tallers, ponències, residències i espectacles, per a promoure i difondre l’art contemporani.

Aquesta proposta de l’Ajuntament d’Almenara s’emmarca en les celebracions del Dia Mundial de la Dansa i s’uneix als tallers gratuïts de dansa contemporània i dansa urbana programats per als xiquets i xiquetes, així com per a adolescents.

0