C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Exposició i teatre dins de la programació «Almenara amb orgull»

Al llarg dels pròxims dies es pintarà la bandera LGTBI en diversos punts d’Almenara

Aquest cap de setmana ha continuat la programació de “Almenara amb Orgull” amb l’obertura de l’exposició “Dones lliures i diverses amb drets sense fronteres” a càrrec de LAMBDA. Estarà oberta de dilluns a divendres fins al 20 de juliol de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores, mentre que a partir del 21 de juliol estarà de 8 a 15.30 hores.

A més, dissabte passat, dins de la mateixa programació el Centre Municipal de Cultura, Paulo Freire, va acollir la representació teatral de l’obra titulada “Tíos, tías y líos” a càrrec de Teatre Lavieste.

A més, durant els pròxims dies, també la Brigada Municipal d’Obres i Serveis pintarà diverses banderes LGTBI en diversos punts d’Almenara. També continuará la labor de conscienciació del Punt Violeta Itinerant amb el repartiment del “Diverdiccionari”, que va començar el divendres en l’Institut, que hui s’ha centrat en l’alumnat de 5é i 6é de Primària del CEIP Juan Carlos I i que seguirà el 26 de juny en la màster class de botes de rebot i el 27 en el Mercat de la Platja Casablanca.

Precisament, l’activitat de botes de rebot Especial LGTBI, es desenvoluparà en el format de màster class el dissabte 26 de juny en la zona d’aparcament de la Platja Casablanca. Serà necessària la inscripció prèvia.

 

 

 

 

deja tu comentario

0