C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ESTÍBALIZ PÉREZ NAVARRO, PROCLAMADA ALCALDESSA D’ALMENARA

  • Home
  • ESTÍBALIZ PÉREZ NAVARRO, PROCLAMADA ALCALDESSA D’ALMENARA

ESTÍBALIZ PÉREZ NAVARRO, PROCLAMADA ALCALDESSA D’ALMENARA

17/06/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Aquest matí s’ha constituït la corporació municipal per al mandat 2023-2027

El PSPV-PSOE compta amb 6 edils, Compromís amb 4 i el Partit Popular amb 3

L’Ajuntament d’Almenara ha celebrat aquest matí el ple de constitució de la corporació municipal per al mandat 2023-2027, en el qual ha sigut proclamada com a alcaldessa de la localitat Estíbaliz Pérez Navarro (PSPV-PSOE), que afrontarà el seu tercer mandat al capdavant del consistori.

El PSPV-PSOE d’Almenara és la força política més votada i amb més representació en la localitat, perquè compte en aquesta nova corporació amb sis regidores i regidors, que són: Estíbaliz Pérez Navarro (alcaldessa), Lorenzo Vicent Lucena, Débora Marín Bautista, Alicia Paricio Sánchez, Borja Forner Gómez i Sonia Bonet Sánchez.

Compromís per Almenara-Acord per Guanyar compta amb quatre representants en la recentment constituïda corporació municipal per als pròxims quatre anys. La formació està encapçalada per Quique Castelló Abad, al qual acompanyen Pilar Rodríguez Morga, Miguel García Benlloch, i María José Mateu Faet.

Per part seua, el Partit Popular d’Almenara, compta amb tres edils en la nova corporació que són: Bartolomé Roldán Domingo, María Luisa Marí Sancenón i Sergio Ferrer Furió.

La recentment reelegida alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “afrontem quatre anys il·lusionants per davant, en els quals buscarem el consens i els acords per unanimitat per als temes més importants que afecten a Almenara, buscant la unitat de tota la corporació, per al que continuarem treballant”.

0