Anima't i recorre Almenara.

Si t’agrada el senderisme, vine a descobrir les nostres rutes a través de la muntanya, la mar i la marjal d’Almenara.
A continuació trobaràs tota la informació necessària sobre la durada, dificultat i punts d’interés dels diferents camins i sendes que travessen el nostre terme. Depenent de la ruta podreu passar per barrancs, torres guaites, la Línia XYZ o nius de metralladora de la Guerra Civil… Una varietat d’al·licients que cal descobrir.

Els Estanys

Es tracta d’una ruta circular d’1,5 quilòmetres de longitud emmarcada dins del Paratge Natural dels Estanys. Al llarg del seu recorregut hi ha dos miradors des d’on observar els punts de nidificació dels ocells.

Ruta del Castell

És una ruta de curt recorregut d’uns 3 quilòmetres de longitud. L’itinerari et porta a la part més alta de la població des d’on gaudir de vistes a la costa, els Estanys i els camps de cultiu que envolten el terme. Al cim del cedre es troben les torres de vigia conegudes popularment com l’Agüelet -oest-, l’Agüeleta -est- i el castell.
Sense dubte, una ruta per a realitzar en família i gaudir de la història fent esport.

Ruta de la Rodana

Es tracta de la ruta més llarga amb 12 quilòmetres de longitud a través de camins asfaltats de la part Oest del nostre municipi. Envoltada de camps de tarongers, aquesta ruta permet gaudir de vistes a les muntanyes de la Rodana i el Salt del cavall.

Ruta Muntanya Blanca

Tal vegada es tracte del recorregut amb més encant de tots els proposats. I és que al final de la muntanya que dona nom a la ruta es poden contemplar les tres llacunes que conformen el Paratge Natural dels Estanys.
Recomanem realitzar aquesta ruta a les nits de lluna plena d’estiu i gaudir de l’experiència de veure la llum reflectida en l’aigua de les llacunes.

Ruta Punt del Cid

Aquesta ruta presenta una dificultat considerable en relació a les anteriors. De recorregut circular i amb un desnivell important, s’endinsa en un paisatge agrest amb nombroses restes arqueològiques.

Ruta Roja

Es tracta d’una ruta de 5 quilòmetres de longitud que travessa els camps de cultiu del nostre terme. Es pot realitzar caminant però també amb bicicleta. Al llarg del seu recorregut es gaudeix dels paisatges dels Estanys, els nombrosos camps de tarongers, la flora i la fauna autòctona.
Recomanem aquesta ruta per a passar un matí o una vesprada en família a Almenara.

Ruta Verda

Es tracta d’una ruta de 5 quilòmetres de longitud que travessa els camps de cultiu del nostre terme. Es pot realitzar caminant però també amb bicicleta. Al llarg del seu recorregut es poden gaudir dels paisatges dels Estanys, els nombrosos camps de tarongers, la flora i la fauna autòctona.
Recomanem aquesta ruta per a passar un matí o una vesprada en família a Almenara.

Comments are closed.

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad