Vist que en data 30 de juny de 2020, s’aprova per acord del Ple Municipal d’Almenara, la concessió directa d’ajudes urgents a locals comercials afectats pel COVID19, conforme a les Bases Reguladores de la concessió el text íntegre de la qual es transcriu a continuació:

BASES REGULADORES DE CONCESSIÓ DIRECTA D’AJUDES URGENTS A LOCALS COMERCIALS AFECTATS PEL COVID-19.

Vista la situació generada per la crisi sanitària COVID 19 el govern d’Espanya ha declarat l’estat d’alarma en tot el territori nacional mitjançant el Reial decret 463/2020, de 14 de març.

Bases ajuda comerç local

Instància ajuda

 

 

 
 

Bases reguladores per a la concessió d’ajudes econòmiques per a transport per realització d’estudis presencials fora del municipi, a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau mitjà i superior, empadronats a Almenara durant el curs 2019/2020.

Bases ajuda transport

Instància transport

 

Bases reguladores per a la concessió d’ajudes econòmiques per a matrícula per realització d’estudis presencials fora del municipi, a universitaris i empadronats a Almenara durant el curs 2019/2020.

Bases ajuda matrícula

Instància matrícula

Comments are closed.

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad