C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

En marxa la VI edició del concurs de fotografia escolar Vila d’Almenara

Podran participar els escolars locals entre 6 i 18 anys d’edat

Fins al pròxim 2 de desembre estarà obert el termini perquè els escolars interessats puguen presentar de manera digital les fotografies participants en la VI edició del concurs de fotografia escolar “Vila d’Almenara 2020” organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara.

En el concurs podran participar alumnes d’entre 6 i 18 anys escolaritzats i empadronats a Almenara. El concurs se subdividirà en tres categories, la d’Educació Primària, que comprén de 6 a 12 anys, la d’ESO que comprén la franja de 13 a 16 anys i la de Batxillerat que se situa entre els 17 i 18 anys. Cada participant haurà d’enviar un màxim de 3 fotografies en format digital i grandària lliure al correu gfalmenara@gmail.com indicant les dades necessàries que són nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, centre educatiu, edat, curs i categoria en la qual participa. Pel que respecta a l’a temàtica, aquesta ha de quedar englobada en el municipi, com són els edificis, monuments, costums, festejos, tradicions, espais naturals, o activitats entre altres apartats.

La decisió del jurat serà el dia 4 de desembre, que es comunicarà als guanyadors de cada categoria. Si la situació sanitària ho permet hi haurà una exposició posterior i lliurament de premis, que seran: una càmera digital d’aventura i un diploma per al guanyador de cada categoria i un detall i diploma per al segon i tercer classificat en cadascuna de les seccions.

 

deja tu comentario

0