C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

En marxa el Taller d’Ús de Gestió Administrativa per a dones d’Almenara

  • Home
  • En marxa el Taller d’Ús de Gestió Administrativa per a dones d’Almenara

En marxa el Taller d’Ús de Gestió Administrativa per a dones d’Almenara

01/12/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

10 dones es formaran en la matèria al llarg del pròxim any

Hui ha començat en les instal·lacions del Centre FPA Paulo Freire d’Almenara el Taller d’Ús d’Activitats de Gestió Administrativa Almenara emmarcat en el programa específic per a dones, amb l’objectiu de fomentar la formació i la inserció laboral. Al llarg del pròxim any, dins d’aquesta iniciativa, deu dones majors de 18 anys es formaran en el capítol administratiu i a més realitzaran pràctiques remunerades dins d’aquesta formació.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha visitat aquest matí les classes en el seu primer dia. Pérez ha destacat “la importància per a Almenara de poder comptar amb aquest Taller d’Ocupació per a Dones, que suposarà una gran oportunitat per a continuar formant i generant ocupació per a les nostres veïnes”.

L’alcaldessa també ha volgut significar que “amb aquest taller, continuem realitzant accions que busquen reduir l’atur femení, que és un dels objectius que tenim tant de l’equip de govern d’Almenara com la Generalitat Valenciana a través d’aquest programa”.

El Taller d’Ús de Gestió Administrativa per a dones ha sigut concedit a l’Ajuntament d’Almenara per la Generalitat Valenciana, per al que s’ha dotat al consistori d’una subvenció de més de 250.000 euros.

0