C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Els Reis Mags recorren prop de 70 carrers d’Almenara per a portar regals i il·lusió als xiquets i xiquetes

Després de la recepció a l’ajuntament han recorregut els nuclis urbà i marítim

Els Reis Mags d’Orient han visitat aquesta vesprada la localitat d’Almenara per a portar regals i il·lusió a tots els veïns i veïnes, ara bé, a causa de les circumstàncies sanitàries per la Covid-19, ho han fet d’una manera diferent a l’habitual, però ampliant de manera notable el seu recorregut per a poder ser vistos per tot el món, perquè han passat per prop de 70 carrers de la localitat.

Així, Melcior, Gaspar i Baltasar, han començat el seu recorregut per la zona marítima, per la Platja Casablanca, per a després prosseguir el seu viatge pels carrers i avingudes del nucli urbà pujats a un vehicle municipal i amb música nadalenca. Els xiquets i xiquetes han pogut veure aquesta comitiva des dels balcons, portals o cantonades dels diversos carrers, mantenint la distància de seguretat i com no, amb la màscara obligatòria.

Prèviament a la cavalcada real, l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha rebut a l’ajuntament a Melcior, Gaspar i Baltasar, entregant-los la clau de totes les cases de la localitat. L’alcaldessa ha assenyalat que “volíem fer un altre tipus de cavalcada i recepció, però les circumstàncies sanitàries són les que manen i per això hem variat la cercavila real i enguany no s’ha realitzat el lliurament posterior de regals, no obstant això, sí que hem volgut ampliar el recorregut de manera notable perquè tots els xiquets i xiquetes hagen pogut veure als Reis Mags”.

L’alcaldessa ha demanat per als veïns d’Almenara “molta salut” així com ”ocupació” i “la recuperació econòmica de tots els sectors”, igual que “molts regals per a tots els xiquets i xiquetes pel bé que s’han portat”.

Finalment Pérez ha agraït a totes les persones i entitats que han col·laborat en la desfilada real com són Policia Local, Protecció Civil, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, l’associació Recull i els Quintos dels 25 anys.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0