C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Els espectacles tanquen la V edició del Festival Culturar d’Almenara “La Nit Taronja”

Els ballarins Pere Bodí i Álex Guerra (HortArt) van representar “Blasco”

Amb la recreació de la vida de Vicente Blasco Ibáñez a través de l’espectacle de dansa “Blasco” a càrrec dels ballarins Pere Bodí i Álex Guerra (HortArt) van culminar ahir amb èxit els espectacles programats amb motiu de la celebració del V Festival Cultural d’Almenara, més conegut com la Nit Taronja. Les actuacions van començar el divendres amb l’espectacle per a públic familiar de Rodamons Teatre, titulat “EmocioAnant” i el concert de jazz de Volta Trio en la nit del dissabte amb Aarón Díaz al piano, Toni Carrillo a la guitarra i Eva Serrano en el contrabaix.

EXPOSICIÓ “CRISI”

D’altra banda, en el Museu del Molí d’ Arròs contínua oberta fins al pròxim 12 de juny l’exposició “Crisi” a càrrec de “Cúmul”, Col.lectiu d’Artistes Castellonencs, en la qual els huit artistes que configuren el col·lectiu reflexionen sobre la deriva de la societat contemporània. Així es poden contemplar les obres realitzades expressament per a la mostra per Carlos Bonet, Clara Culiánez, Daniel Cala, Daniel Gil, Gerard Bomboí, Iris Verge, Paco Rangel, Paula Lorenzo i Rodrigo García.

La mostra es troba en el Museu del Molí d’Arròs i es podrà visitar al matí de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores. A la vesprada l’horari serà de dimecres a dissabte de 17.30 a 20 hores.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut agrair “la col·laboració a totes les persones i entitats que han col·laborat amb l’organització de la Nit Taronja que han fet possible la realització dels espectacles i exposicions enguany, recuperant així les activitats culturals”. Al mateix temps també ha agraït la col·laboració i bona predisposició de les companyies dels espectacles, així com el seu bon fer, i “molt especialment un gran agraïment al públic que ha assistit a veure els espectacles celebrats”.

 

 

 

 

leave a comment

0