C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Els bous de l’ACT Los Armónicos centren les activitats festives a Almenara

  • Home
  • Els bous de l’ACT Los Armónicos centren les activitats festives a Almenara

Els bous de l’ACT Los Armónicos centren les activitats festives a Almenara

Demà arribarà el multitudinari sopar solidari de “les calderes”

Hui s’ha celebrat la tercera jornada taurina de les festes patronals d’Almenara amb bous oferits per l’Associació Cultural Taurina (ACT) Los Armónicos. Així, els actes han començat a primera hora del matí amb el tancament i exhibicions taurines d’exemplars de Toropasión (La Rioja), mentre que a la vesprada s’han exhibit dos bous de les ramaderies de Vegahermosa i Palha. Posteriorment s’ha realitzat un carretó embolat per als xiquets i xiquetes.

Quant a l’agenda nocturna, està prevista a la mitjanit la la tradicional Processó dels Borratxos organitzada per la Penya El Forat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, que acabarà amb la discomòbil en el recinte firal amb els dj Royo i Kilian Martínez, organitzada per l’ajuntament.

SOPAR SOLIDARI DE “LES CALDERES”

Pel que respecta a les activitats previstes per a demà, destacar que a les 11.30 en l’encreuament entre els carrers Castelló i Isabel La Catòlica es muntarà el tobogan aquàtic gegant Summer Splash. A més, en l’àmbit de la diversió destacar que al llarg d’aquesta jornada totes les atraccions de la fira d’Almenara costaran 1,5 euros.

A la nit arribarà el tradicional sopar solidari de “les Calderes” que enguany estarà destinada al programa #AmaLaVidaEnLasAulas de la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana. Recordar que per cada tíquet reservat es realitzava un donatiu d’1 euro. La nit continuarà amb el ball a càrrec de l’Orquestra Montesol. Totes les activitats de la jornada estaran organitzades per l’Ajuntament d’Almenara.

deja tu comentario

0