C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El servei itinerant «digitalitza’t» del pacte territorial per l’ocupació assessora als veïns d’Almenara

S’ofereix orientació per a la realització dels tràmits digitals per a contactar amb les administracions, Labora o SEPE, així com els recursos digitals per a la formació i cerca d’ocupació.

L’Ajuntament d’Almenara ha acollit durant dues jornades  el servei itinerant d’alfabetització digital “Digitalitza’t” impulsat des del Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa en el qual s’ha oferit als veïns i veïnes assistència i informació en matèria de digitalització com per exemple l’accés als tràmits administratius, l’obtenció de certificats digitals, la vida laboral, el DARDE, així com gestions amb Labora o SEPE entre altres qüestions.

També s’ha incidit i informat per a potenciar les habilitats digitals, com accedir a l’oferta formativa, o l’orientació en els diferents recursos digitals per a l’ocupació que es poden trobar hui dia.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat com a “positiva i formativa” aquesta iniciativa del Pacte Territorial per l’Ocupació que acosta els veïns i veïnes de manera ràpida les “nocions per a endinsar-se en el món digital i poder gestionar el relatiu a la cerca d’ocupació o formació”.

deja tu comentario

0