C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El recinte taurí d’Almenara s’ompli per als primers bous de les Festes Patronals

  • Home
  • El recinte taurí d’Almenara s’ompli per als primers bous de les Festes Patronals

El recinte taurí d’Almenara s’ompli per als primers bous de les Festes Patronals

Demà se celebrarà el Dia de la Mare de Déu del Bon Succés, amb els actes religiosos i el musical de cançons de Disney amb Gisela i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara

El recinte taurí i de “cadafals” s’ha omplit fins a la bandera aquesta vesprada per a tornar a veure als bous de les festes patronals d’Almenara després de dos anys de pandèmia. Així, amb un gran ambient i amb molta expectació s’ha realitzat l’exhibició de dos exemplars “cerrils” pertanyents a les ramaderies de Peñajara i Fuente Ymbro. A més aquesta nit està prevista l’embolada d’un bou de la ramaderia de Los Millares. Els bous han sigut oferits per l’Ajuntament d’Almenara.

A més aquest matí, amb la participació de la Llavor, Dolçaina i Tabal, s’ha realitzat una cercavila i el tradicional “cant d’albaes” als Festers d’Honor. La comitiva ha visitat el domicili del Fester d’Honor, Vicente Pitarch Gallego, nascut el 2 d’agost de 1926, que és el veí més major d’Almenara. També s’han cantat albaes en la Plaça de la Font dedicades a la Festera d’Honor, Julia Marta Agüero, nascuda el 7 d’octubre de 1924, que es troba en una residència.

Pel que respecta a l’agenda d’actes prevista per a aquesta nit, a més del bou embolat en la mitjanit, destacar que a partir de la 1.30 de la matinada està previst el ball amb l’orquestra La Tribu, que se celebrarà en el Recinte Firal i estarà organitzat per l’Ajuntament d’Almenara.

MARE DE DÉU DEL BON SUCCÉS

Demà diumenge se celebrarà el dia gran de les festes patronals, en el qual s’honra a la Mare de Déu del Bon Succés, patrona d’Almenara. Els actes religiosos començaran a les 11.30 del matí amb el trasllat de la imatge de la patrona des de la seua capella fins a l’església per a celebrar l’Eucaristia. A la vesprada, a les set hi haurà una nova missa i després serà la Solemne Processó després de la qual hi haurà un nou trasllat de la imatge fins a la seua capella.

A més, la jornada també estarà dedicada a l’esport autòcton de la pilota valenciana amb partides de categories inferiors des de les 10.30 del matí i a les 12 arribarà la partida entre Ximo El Negre d’Almenara i Josep de Vila-real contra Pau de Borriol i Vicent de Moncofa.

Al migdia, arribarà la primera edició del concurs d’arròs lliure per a penyes, organitzat per les penyes i l’Ajuntament d’Almenara. I ja a la nit, després de la processó, sobre les 22 hores, la pirotècnia Hermanos Caballer d’Almenara dispararà un castell de focs artificials des del Camí Cabeçol, oferit per l’Ajuntament d’Almenara.

La jornada conclourà a partir de la 23 hores en l’Auditori Vicent Casanova Rebollar amb el musical de la cantant Gisela acompanyada per la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara que interpretaran cançons de pel·lícules de la factoria Disney. L’espectacle estarà oferit per l’Ajuntament d’Almenara i serà d’accés lliure i gratuït.

deja tu comentario

0