C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Poliesportiu d’Almenara deixa de ser punt de vacunació després de l’avanç de la població vacunada

A partir d’ara les vacunes s’administraran en el Centre de Salut

Hui ha sigut l’últim dia en què s’ha habilitat el Pavelló Poliesportiu Cobert d’Almenara com a punt de vacunació contra el Covid-19. Des del passat 25 de maig, en el qual va començar l’operatiu, han passat per les instal·lacions milers de veïns i veïnes d’Almenara, la Llosa i Xilxes per a completar el procés que és pròxim a acabar. Amb l’avanç de la població vacunada, a partir d’ara les vacunacions es realitzaran en el Centre de Salut d’Almenara, que serà el punt de referència.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “en aquests quatre mesos el poliesportiu d’Almenara s’ha convertit en el lloc de l’esperança dels veïns i veïnes per a frenar la pandèmia” i és més “ha facilitat la inoculació de les vacunes a veïns i veïnes evitant a més els desplaçaments”.

L’Ajuntament d’Almenara, a més de facilitar les instal·lacions per a la vacunació, també s’ha encarregat del mobiliari, seguretat, neteja i aporta un desfibril·lador així com una ambulància, que se suma a tots els mitjans tècnics i humans que ha posat la Conselleria de Sanitat per a la vacunació. També ha destacat la col·laboració total entre l’Ajuntament d’Almenara, el Centre de Salut i la onselleria de Sanitat, que continuarà com no podia ser d’una altra manera.

*Estíbaliz Pérez ha volgut agrair de manera molt especial “al poble d’Almenara que majoritàriament ha acudit a vacunar-se respectant i atenent les indicacions que se’ls facilitaven en aquesta lluita contra la pandèmia”. També ha volgut agrair a Yolanda Poveda la seua labor al capdavant de la instal·lació, així com als serveis de neteja municipal, brigada d’Obres i Serveis i Protecció Civil d’Almenara per la seua col·laboració.

Finalment, l’alcaldessa ha volgut realitzar “un gran agraïment molt especial a tot el personal sanitari que ens ha cuidat en el Poliesportiu Cobert, on hem vist la seua professionalitat i amabilitat, així com el seu compromís personal per cuidar-nos i salvar-nos a tots i totes en un treball admirable, pel qual el poble d’Almenara sempre estarà agraït”.

deja tu comentario

0