C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Poliesportiu Cobert d’Almenara es convertirà en centre de vacunació des del pròxim dilluns

L’ajuntament col·labora amb la Conselleria de Sanitat en el mobiliari de l’espai, la neteja, la seguretat i aportarà un desfibril·lador i una ambulància

Dilluns que ve començaran les vacunacions contra la Covid-19 en el Pavelló Poliesportiu Cobert d’Almenara, un dels espais oferits pel consistori per a agilitar el procés. En aquest cas es vacunaran veïns i veïnes d’Almenara, la Llosa i Xilxes que prèviament han sigut citats per SMS als quals s’inocularà la segona dosi de la vacuna. Les primeres sessions de vacunació estaran programades tant per a dilluns com per a dimarts.

A més dels mitjans tècnics i humans que posarà la Conselleria de Sanitat per a la vacunació, l’Ajuntament d’Almenara facilitarà el mobiliari per als diversos espais, així com realitzarà les labors de neteja i de seguretat amb la presència de la Policia Local. També l’Ajuntament d’Almenara aportarà un desfibril·lador i ha contractat una ambulància perquè siga present en el pavelló els dies de vacunació per si hi haguera algun tipus d’urgència.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat una vegada més com a positiva la col·laboració existent entre el Centre de Salut i l’Ajuntament d’Almenara per a continuar avançant en la lluita contra la Covid-19, en aquest cas en la preparació de l’espai per a la vacunació. Pérez ha recordat que el consistori ja va oferir a la Conselleria de Sanitat en el seu moment les instal·lacions municipals, com és el cas del Poliesportiu Cobert, que foren necessàries per a poder realitzar a Almenara el procés de vacunació. D’aquesta manera s’aconsegueix l’objectiu que “els veïns i veïnes d’Almenara no hagen de desplaçar-se perquè se li puga posar la vacuna, facilitant així tot el procés”.

L’alcaldessa espera que el procés de vacunació continue avançant, “per a poder arribar al més prompte possible a la immunitat dels diversos grups d’edat i intentar recuperar una certa normalitat”. Així ha assenyalat que “continuarem adequant i oferint a la Conselleria de Sanitat els espais públics municipals que siguen necessaris per a continuar amb aquest procés de vacunació contra el Covid-19”.

 

 

deja tu comentario

0