C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El museu del Molí d’Arròs d’Almenara acull la mostra de pintures de l’artista local Canós

  • Home
  • El museu del Molí d’Arròs d’Almenara acull la mostra de pintures de l’artista local Canós

El museu del Molí d’Arròs d’Almenara acull la mostra de pintures de l’artista local Canós

Els dissenys presentats per als concursos dels cartells de les festes de la Platja Casablanca i les festes patronals es poden veure en el Mercat Municipal

Ja es pot visitar en el Museu del Molí d’Arròs la mostra de pintura de l’artista local Canós que s’emmarca dins de la programació de les festes patronals d’Almenara. En ella el pintor se centra especialment en els paisatges i llocs del municipi, encara que presenta una temàtica variada en les seues obres. La mostra es pot visitar al matí de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i a la vesprada de dilluns a diumenge de 19 a 21 hores.

D’altra banda, també dins de la programació festiva, el Mercat Municipal d’Almenara acull fins al pròxim 14 d’octubre la mostra dels dibuixos presentats per als concursos realitzats per als cartells tant de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca, com de les festes Patronals d’Almenara.

Finalment destacar que ahir, en el marc de la programació festiva, el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire va acollir l’espectacle per a públic familiar Sonata Circus amb humor, circ i clowns. L’acte estava organitzat per l’Ajuntament d’Almenara, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

deja tu comentario

0