C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Molí d’Arròs d’Almenara acull la mostra ceràmica «Entrelles» d’Anna Pastor

Es podrà contemplar des del 13 de gener fins al 28 de febrer

El Molí d’Arròs d’Almenara acollirà a partir del dimecres 13 de gener i fins al 28 de febrer la mostra de ceràmica titulada “Entrelles” d’Anna Pastor dins de la programació de CulturArt de l’Ajuntament d’Almenara. Les figures podran contemplar-se amb les mesures de seguretat sanitària vigents de dilluns a divendres en horari matinal de 9.30 a 14 hores. Pel que respecta a l’horari de vesprada, el Molí obrirà de dimarts a divendres de 17 a 19 hores. A més també es podran veure les figures d’Anna Pastor els dissabtes  i diumenges al matí en horari de 10 a 13 hores.

La mostra es compon d’una sèrie de figures ceràmiques elaborades per Pastor, que a través del seu art es proposa abordar des de la perspectiva de gènere la consciència de ser dona al llarg del temps fins hui. En aquest cas, l’autora pretén que “Entrelles” siga una cridada a pensar en la construcció sociocultural que fonamenta la condició femenina en un moment significatiu de reivindicació per la igualtat de gènere.

Pastor en la mostra a través de figures ceràmiques de dones reflexiona sobre les facetes de la dona en la vida, la faceta procreadora, la lluita i reivindicacions històriques, les ànsies i temors, la violència i l’opressió patida entre altres qüestions.

L’autora, Anna Pastor, natural de Canet d’en Berenguer, compta amb una trajectòria de més de 30 anys com a ceramista. Pastor està vinculada a la localitat d’Almenara, ja que és la professora del taller de ceràmica al Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire de la localitat.

L’Ajuntament d’Almenara, tal com es va informar en el seu moment, recupera d’aquesta manera la mostra que no va poder realitzar-se dins de la programació del Dia Internacional Contra la Violència contra les Dones, a causa de les mesures especials adoptades per la situació sanitària.

Pots consultar més informació sobre l’exposició al Full de sala WEB Anna Pastor 2021.

 

 

 

deja tu comentario

0