C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Mercat Municipal d’Almenara ja té il·luminació led i portes automàtiques després de les millores en eficiència energètica

  • Home
  • El Mercat Municipal d’Almenara ja té il·luminació led i portes automàtiques després de les millores en eficiència energètica

El Mercat Municipal d’Almenara ja té il·luminació led i portes automàtiques després de les millores en eficiència energètica

18/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

A més s’han renovat els banys i s’han instal·lat aparcabicis en l’exterior de les instal·lacions

Ja ha acabat una nova fase de millores i obres en el Mercat Municipal d’Almenara, que en aquesta ocasió s’han centrat especialment en el tema de l’eficiència energètica de l’edifici. En aquest sentit s’ha substituït tota la il·luminació canviant-la per bombetes led, per a aconseguir un estalvi energètic. Al mateix temps també s’han canviat les portes d’accés per unes automàtiques, amb els logotips del Mercat Municipal, amb el que també es millora l’eficiència energètica i es compleix la normativa vigent.

A més s’ha aprofitat l’actuació per a renovar completament els lavabos de l’edifici, canviant la seua imatge, i s’ha creat una sala de lactància que en breu estarà operativa una vegada estiga amb el mobiliari pertinent. També s’han instal·lat elements per a estacionar bicicletes en l’exterior i així fomentar aquest tipus de transport.

L’actuació s’ha realitzat gràcies a una ajuda de prop de 97.000 euros provinent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç, i Treball destinada a la millora de les àrees comercials. L’ajuda suposa el 90% del pressupost, escometent-se la resta a través de fons municipals.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat el “compromís de l’equip de govern amb l’eficiència energètica, una de les claus de la nostra gestió, com s’ha demostrat amb el canvi d’enllumenat que hem realitzat en el municipi, així com amb l’aposta per les energies alternatives, per la qual cosa com no podia ser d’una altra manera, ara hem millorat i canviat la il·luminació d’un dels edificis emblemàtics i punt de trobada comercial d’Almenara, passant-la a il·luminació led, així com també hem apostat per canviar les portes per automàtiques per la mateixa raó”.

A més, segons ha explicat Pérez, “també hem aprofitat per a renovar els lavabos del Mercat Municipal, fer una sala de lactància i instal·lar uns elements perquè puguen aparcar les bicicletes la gent que comprarà en elles”.

L’alcaldessa ha recordat que aquesta actuació s’uneix a les anteriors entre les quals destaca la climatització, o el canvi de portes, finestres i paviment, a les quals se sumaran unes altres per a “a poc a poc continuar modernitzant i posant al dia el nostre Mercat Municipal, i per descomptat, continuarem optant a noves línies d’ajuda que sorgisquen des de les diverses administracions”.

0