Noticias del pueblo|

La nova megafonia permetrà promocionar els establiments, realitzar avisos o disposar de música d’ambient

L’Ajuntament d’Almenara ha instal·lat ha instal·lat en el Mercat Municipal un nou sistema de megafonia interior, que incorpora un sistema de fil musical, que s’emmarca dins de les contínues millores que s’estan realitzant en l’edifici amb l’objectiu de potenciar-lo, així com també oferir majors serveis i condicions tant als comerciants com als clients segons ha explicat el regidor de Comerç, Juan Cruces.

En aquest cas “amb aquesta millora busquem comptar amb música ambiental en el centre així com un bon servei de megafonia centralitzat que es pot utilitzar per a anunciar promocions, realitzar comunicats o bé usar-se en un futur en el cas de possibles esdeveniments que allí es puguen realitzar una vegada estiguen permesos”. Així, aquesta instal·lació dels equips d’altaveus i megafonia centralitzats se suma a altres millores realitzades en el Mercat Municipal d’Almenara com han sigut els nous logotips, portes i finestres, obres realitzades o la xarxa wi-fi en l’aspecte tecnològic.

Des de l’Ajuntament d’Almenara gradualment continuaran realitzant-se inversions i millores en el Mercat Municipal, així com la realització de campanyes promocionals i mantenint un diàleg permanent amb els comerciants per a comptar amb les seues opinions.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad