Noticias del pueblo|

Cada aula del CEIP Juan Carlos I ha confeccionat un llenç diferent

El Mercat Municipal d’Almenara acull el mural confeccionat per les diferents classes del CEIP Juan Carlos I de la localitat que s’ha realitzat per a commemorar el Dia Escolar de la Pau i No Violència celebrat el passat 30 de gener. En aquest cas cadascuna de les aules ha confeccionat un llenç diferent que tinguera relació amb la pau i la no violència que s’han reunit per a configurar el mural que ja es pot veure en el Mercat Municipal.

A més, al costat del Mural s’expressa des de la comunitat educativa el missatge d’esperança perquè acabe la pandèmia i el poble unit i amb més força que mai recupere la normalitat i les activitats. I per això simbòlicament s’ha escrit en el mural la lletra de la cançó “Ama, ama, ama y se ensancha el alma” d’Extremoduro, que va ser la que es va treballar en el centre educatiu amb motiu del Dia Escolar de la Pau i la No Violència.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad