C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Mercat Municipal d’Almenara acollirà divendres el lliurament dels premis dels concursos de Postals, Fotografia Escolar, Pròixita de Poesia, Joan Fuster de Narrativa així com els de decoració d’aparadors i de balcons, façanes i jardins

  • Home
  • El Mercat Municipal d’Almenara acollirà divendres el lliurament dels premis dels concursos de Postals, Fotografia Escolar, Pròixita de Poesia, Joan Fuster de Narrativa així com els de decoració d’aparadors i de balcons, façanes i jardins

El Mercat Municipal d’Almenara acollirà divendres el lliurament dels premis dels concursos de Postals, Fotografia Escolar, Pròixita de Poesia, Joan Fuster de Narrativa així com els de decoració d’aparadors i de balcons, façanes i jardins

21/12/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’acte estarà amenitzat per l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA)

Divendres que ve, 23 de desembre, el Mercat Municipal d’Almenara es convertirà en l’epicentre de les activitats nadalenques de la localitat en l’àmbit cultural i comercial amb el lliurament dels premis dels diversos concursos celebrats com el de Postals Nadalenques, Fotografia Escolar, Pròixita de poesia, Joan Fuster de narrativa, el d’Aparadors nadalencs i el de decoració de balcons, façanes i jardins. L’acte, que començarà a les 17.30 hores estarà amenitzat per l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA).

Des del passat 16 de desembre i fins al 9 de gener es pot visitar en el Mercat Municipal l’exposició de la X edició del concurs de Postals Nadalenques que s’ha realitzat entre l’alumnat del CEIP Juan Carlos I d’Almenara. Els guanyadors i guanyadores rebran com a premi un lot de material escolar. A més les postals vencedores formaran part de la felicitació nadalenca que cada any realitza l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, en nom de la Corporació Municipal.

Per categories el vencedor en Infantil 3 anys és Arnau Marcos Mateos, en Infantil 4 anys, la guanyadora és Ada Pérez Miralles, mentre que en Infantil 5 anys és María Negro Parrado. Vicent Martín Ibáñez és el vencedor de 1r de Primària, mentre que Pablo Beltrán Vivas ho és de 2n. Berta Vázquez Barelles és la guanyadora del concurs de 3r de Primària, mentre que la vencedores de 4t és María Cuadrado Bueso. Finalment, Vera Gallardo Urceira ha guanyat el concurs de 5é i Meritxell Martín Ibáñez el de 6é de primària.

VIII CONCURS DE FOTOGRAFIA ESCOLAR

També en el Mercat Municipal i durant les mateixes dates es pot visitar la mostra del VIII Concurs de Fotografia Escolar que organitzen entre l’Ajuntament d’Almenara i el Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL). Els vencedors en cada categoria rebran com a premi una càmera digital d’aventura i un diploma, mentre que els segons i tercers un detall i un diploma.

En la categoria de Primària, la victòria ha correspost a Laura Sánchez Cabrera, el segon lloc a GuIllem Vázquez Barelles i el tercer a Berta Vázquez Barelles. Pel que respecta a la categoria de Secundària, la victòria ha sigut per a Claudia Ferrer Diago, el segon premi per a Natalia Sánchez Cabrera i el tercer per a Carla Reverter Arnau.

Des del departament de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara s’agraeix una vegada més la col·laboració tant del CEIP Juan Carlos I com de l’IES Almenara per a la realització dels concursos de Postals i Fotografia, així com també la de l’alumnat participant.

POESIA I NARRATIVA

En el mateix esdeveniment també s’entregaran els premis corresponents als XLIV Certàmens Culturals de l’Ajuntament d’Almenara. Així, el premi Pròixita de poesia, dotat amb 400 euros, és per a David Carreres Lacasa per “La paraula*innomenable”. Per part seua, el premi Joan Fuster de Narrativa, també dotat amb 400 euros, ha correspost a José Ángel Planillo Portolés per la seua obra “El niño de la Creueta”.

APARADORS I BALCONS

A més, en l’acte també s’entregaran els premis dels concursos convocats des del departament de Comerç i Turisme, com són el de decoració d’aparadors, destinat als establiments de la localitat i el d’adorn de balcons, façanes i jardins, que és novetat en aquest any.

Pel que respecta al concurs d’aparadors, el primer premi, dotat amb 200 euros ha sigut per a Caprichos, mentre que el segon, dotat amb 100 euros per a Floristeria Pili. Pel que respecta al concurs de decoració de balcons, façanes i jardins, el primer premi, dotat amb 80 euros, ha sigut per a Eva Royo Forner, el segon premi, amb 50 euros, per a Mª Carmen García de l’Ossa i el tercer, de 30 euros, per a María José Sánchez Lozano.

0