C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El «Mercadet d’Artesania i molt més» arriba a partir de demà al passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

  • Home
  • El «Mercadet d’Artesania i molt més» arriba a partir de demà al passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

El «Mercadet d’Artesania i molt més» arriba a partir de demà al passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

06/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

EL MERCADET D’ARTESANIA I MOLT MÉS” ARRIBA A PARTIR DE DEMÀ AL PASSEIG MARÍTIM DE LA PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA

L’Ajuntament ha preparat les àrees recreatives de la localitat per als dies festius

Almenara, 6 d’abril de 2023

El Passeig Marítim de la Platja Casablanca d’Almenara acollirà des de demà Divendres Sant fins diumenge de Pasqua la primera edició del “Mercadet d’Artesania i molt més” que es realitza des de la Regidoria de Turisme amb l’objectiu d’oferir una nova alternativa i proposta d’oci a veïns, veïnes i visitants al llarg d’aquests dies festius.

Així, en les parades es podrà trobar tot tipus d’artesania, així com també altres productes i propostes, amb una taverna, i jocs infantils per als més xicotets i xicotetes.

D’altra banda, l’Oficina de Turisme de la Platja Casablanca, també estarà oberta des de hui dijous, fins diumenge que ve, en horari de 10 a 13 hores. Allí s’informarà de les diferents alternatives de rutes, visites, gastronomia i oci de la localitat, així com també d’altres municipis. Destacar també la gran proposta que ofereixen els bars i restaurants de la localitat durant aquests dies festius.

A més, l’Ajuntament d’Almenara també ha adequat i preparat les zones recreatives de la localitat, amb l’habilitació dels paellers, que estan situats en els Estanys (amb àrea recreativa inclusiva) i la Muntanyeta del Dipòsit. Des del consistori s’apel·la al bon ús de les mateixes i al respecte de l’entorn natural en el qual es troben.

D’altra banda, dins de l’oferta de Setmana Santa, destacar que l’Aula de la Natura, situada en el Paratge dels Estanys, estarà oberta tant dissabte com diumenge en horari de 10 a 14 hores perquè es puga visitar.

També hi haurà el dissabte i el diumenge rutes guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ. Aquestes són sota reserva i encara queden places disponibles per al dissabte 8, dirigida a públic familiar. Les inscripcions gratuïtes es poden realitzar en el correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com o en el telèfon 620 55 74 71.

En l’àmbit religiós, la Parròquia dels Sants Joans d’Almenara ha programat, tant a l’Església com en la capella de la Platja, els habituals oficis religiosos i misses de Setmana Santa. A més, demà divendres en el nucli urbà hi haurà Viacrucis a les 10 del matí i a les 20 hores se celebrarà la Processó del Sant Soterrar. El diumenge 9, a les 9.30 s’ha programat la Processó de l’Encontre. Pel que respecta a la Platja Casablanca, demà Divendres Sant, se celebrarà el Viacrucis a les 11.30 del matí.

Finalment, en l’àmbit esportiu, el futbol pren el protagonisme a Almenara durant aquests dies de celebracions festives. Des de hui i fins dissabte que ve, tant al Camp de la Corona, com al Camp de Futbol 8 José Vicente Forment es disputaran diversos tornejos de futbol base en diverses categories.

 

 

 

0