C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Grup Fotogràfic d’Almenara obri la mostra «Nuestras miradas» amb 30 instantànies dels seus associats i associades

  • Home
  • El Grup Fotogràfic d’Almenara obri la mostra «Nuestras miradas» amb 30 instantànies dels seus associats i associades

El Grup Fotogràfic d’Almenara obri la mostra «Nuestras miradas» amb 30 instantànies dels seus associats i associades

L’exposició s’emmarca dins de la XX edició d’Imaginària 2022 de l’UJI

Almenara, 17 de maig de 2022

Fins al pròxim 19 de juny en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d’Almenara es pot contemplar l’exposició col·lectiva “Nuestras miradas” del Grup Fotogràfic d´Almenara (GFAL) emmarcada en la XX edició del Photography Festival Imaginària 2022, organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I de Castelló.

En l’exposició es mostra una col·lecció de 30 instantànies realitzades pels socis i sòcies de GFAL, associació que s’ha convertit en tot un referent des de la seua creació en 2014 amb la consecució de diversos guardons de prestigi per part dels seus associats i associades. En la mostra es volen reflectir les diferents mirades dels autors i autores de les fotografies exposades.

En l’acte inaugural van estar presents Isabel Ahijado, en representació de GFAL, el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara, Francesc Bargay, Santos Moreno president de la Confederació Espanyola de Fotografia i Mar Biosca, en qualitat de Responsable d’Igualtat de la CEF.

Ahijado en l’acte inaugural va agrair l’aposta, el suport, l’impuls i promoció del reconeixement social de la fotografia tant a l’Ajuntament d’Almenara com també a la Universitat Jaume I amb la mostra Imaginària, així com a la CEF. Per part seua, el president de la CEF, Santos Moreno, va fer lliurament a GFAL, de l’anuari 2021 de la Confederació Espanyola de Fotografia. Finalment, el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara va agrair una vegada més la gran faena de tots els socis i sòcies de GFAL que es pot veure a través de les instantànies que recull la mostra, així com també la presència de Santos Moreno i Mar Biosca en representació de la CEF, que sempre fan costat al col·lectiu fotogràfic d’Almenara.

L’exposició es podrà visitar en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire fins al 19 de juny de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

 

 

deja tu comentario

0