C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El Gimnàs Municipal d’Almenara amplia el seu horari i tindrà sempre servei de monitors

  • Home
  • El Gimnàs Municipal d’Almenara amplia el seu horari i tindrà sempre servei de monitors

El Gimnàs Municipal d’Almenara amplia el seu horari i tindrà sempre servei de monitors

03/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off
  • De dilluns a divendres obrirà de 7 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 12 hores
  • També s’incorporen les classes de crossfit a la programació esportiva municipal

A partir de hui l’Ajuntament d’Almenara ha augmentat l’horari i serveis del gimnàs municipal. Així, a partir d’ara estarà obert de manera ininterrompuda de 7 a 21 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 12 hores. Una altra novetat és que hi haurà sempre i a tota hora un monitor per a atendre els usuaris i a les usuàries del servei del gimnàs municipal, perquè fins ara hi havia algunes hores sense monitors. A més també s’han incorporat noves màquines per a incrementar la dotació del gimnàs.

D’altra banda, aprofitant les instal·lacions del gimnàs, també posa en marxa l’Ajuntament d’Almenara les classes de crossfit, novetat en la programació esportiva municipal per a aquesta temporada. Hi haurà dos horaris disponibles, els dilluns i dimecres de 19 a 20 hores i els dimarts i dijous de 15 a 16 hores. El cost serà de 30 euros mensual. Les persones interessades podran informar-se i inscriure’s en el Molí d’Arròs.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que amb aquestes dues novetats “atenem les demandes dels usuaris i usuàries, que d’una banda ens demanaven més hores d’obertura del gimnàs i la presència continuada de monitors i monitores, així com també ens han suggerit incorporar les classes de crossfit, que estan de moda”.

 

0