C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

El festival cultural «La Nit Taronja», protagonista del cap de setmana a Almenara

  • Home
  • El festival cultural «La Nit Taronja», protagonista del cap de setmana a Almenara

El festival cultural «La Nit Taronja», protagonista del cap de setmana a Almenara

24/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Les veïnes i els veïns han pogut gaudir del circ, la música, les rutes urbanes, el teatre i els tallers

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la sisena edició del Festival Cultural d’Almenara, més conegut com “la Nit Taronja” en el qual s’han realitzat diverses activitats culturals com concerts, visites guiades, tallers, teatre, o circ.

La Plaça del Molí d’Arròs va ser escenari el divendres de l’espectacle inaugural a càrrec de BarakaCirc. Posteriorment, l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) va actuar en directe en el CMC Paulo Freire. El dissabte, la Biblioteca Pública Joan Fuster va acollir un taller per a dissenyar bosses de tela serigrafiades per a portar els llibres.

Finalment, ahir diumenge pel matí es va celebrar la ruta urbana guiada “Carrers amb història. Un passeig pel segle XX” mentre que per la vesprada, el concert de Carola Ortiz acompanyada per Sandrine Robiliar i Bartolomeo Barenghi, va posar el punt i final a la Nit Taronja 2023.

Finalment ressenyar que per raons alienes a l’ajuntament d’Almenara, s’ajorna  a una nova data, que pròximament es comunicarà, l’obra de teatre “Don Quijote en los infiernos” de Carlos Maciá, a càrrec de la companyia Atrote Teatre, actuació que estava prevista el passat dissabte per la vesprada.

0